DIGICAT lanceert gratis mobiele applicatie op smartphone en tablet PC

DIGICAT pakt uit met een eigen mobiele applicatie! Voortaan kunnen alle filmpjes op het interactieve netwerk – dat zijn er ondertussen meer dan 170 - ook bekeken worden via smartphone en tablet PC.

De DIGICAT-app kan gratis gedownload worden via de Google Play Store voor gebruik op Android smartphones en tablet PC's. Wie beschikt over een iPhone of iPad, vindt de gratis app via de Apple Store.

Nadat je de app geïnstalleerd hebt, kan je waar en wanneer je maar wil filmpjes bekijken of informatie opvragen.

DIGICAT werd in november 2010 gelanceerd als proefproject en onderdeel van het digitaal interactief netwerk dat NIRAS, in opdracht van de partnerschappen STORA en MONA, uitbouwt binnen het bergingsproject van categorie A-afval in Dessel. DIGICAT bestaat uit twee kanalen: een website en een digitaal televisiekanaal achter de rode knop bij RTV, de regionale zender.

Op DIGICAT vind je filmpjes over het gemeenschapsleven in Dessel, Mol en omgeving, gemaakt voor en door de inwoners zelf. Daarnaast kan je op het platform de ontwikkelingen van het bergingsproject van categorie A-afval op de voet volgen. Dankzij de mobiele applicatie van DIGICAT wordt actuele informatie nog sneller opvraagbaar.