En de winnaars van het DIGICAT Zomer Zoekspel 2014 zijnā€¦.

Er werd de afgelopen zomermaanden gefietst, gewandeld, gezocht en gevonden… Hoog tijd om de winnaars van het tweede Zomer Zoekspel van DIGICAT bekend te maken tijdens de officiële prijsuitreiking in sportpark Brasel in Dessel op donderdag 11 september 2014.

Bijna 200 speurneuzen namen de afgelopen in juli en augustus deel aan het DIGICAT Zomer Zoekspel. Een 20 kilometer lange tocht langsheen mooie plekjes in Dessel en Mol, waarbij de deelnemers op zoek moesten gaan naar DIGICAT-katjes en een bijhorende vraag. Deelnemers moesten bijvoorbeeld weten te vertellen hoeveel wereldtitels Joël Smets behaalde in zijn carrière als motorcrosser en wie de laatste molenaar was van de oude watermolen in het centrum van Mol. De deelnemers kregen ook enkele vragen voorgeschoteld over het bergingsproject van laagradioactief afval in Dessel. Wie liever geen gokje wou wagen, kon ieder juist antwoord vinden in één van de cAt-video’s op www.digicat.be.

Van de in totaal 196 deelnemers, legden 35 personen een foutloos parcours af, waardoor de tweede schiftingsvraag uitsluitsel moest geven over de vier winnaars van een felbegeerde tablet pc, geschonken door de partnerschappen STORA en MONA.

De winnaars van het DIGICAT Zomer Zoekspel 2014 zijn Erna Jacobs uit Dessel, Thomas Verheyen uit Mol, Maria Slegers uit Dessel en Jozef Haest uit Lichtaart.

DIGICAT wenst de winnaars veel plezier met hun tablet pc en dankt alle deelnemers van harte voor hun deelname!